Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Republica Latino a inceput cu o simpla ambitie, si a continuat cu o comunitate….

 

Ideea de a deschide o scoala de dans in Galati care sa abordeze un stil inovator de predare m-a urmarit timp de multi ani, iar pe 3 iunie 2017 am reusit in final sa concretizez aceasta dorinta de a dezvolta comunitatea latino locala.  Mi-am dorit sa creez un loc unde sa imi pot impartasi cunostintele cu alti curiosi, sa incurajez cursanti sa incerce un alt nivel de dans si sa ma concentrez mereu pe evolutie si pe noutatile care apar mereu in lumea dansului.

 

Din 2017 pana in prezent, am reusit sa indragostim iremediabil zeci de cursanti de stilul latino social si am acumulat un album neincapator de amintiri alaturi de prieteni dragi si artisti respectati in comunitate. Am dorit sa le ofer cursantilor sansa de a invata intotdeauna de la cei mai buni, asa ca am cautat sa invit artisti talentati in scoala Republica Latino care sa ne ofere o perspectiva noua. Ne-am distrat si am invatat alaturi de Lets Dance School din Varna, Pasito Latino si Dansatorii Anonimi din Iasi, Elegante Academy din Ploiesti, Salsa Encanto din Constanta si Dance Feelings din Calarasi. De asemenea, ne-am bucurat “in familie” de festivaluri precum National Salsa Congress, World Stars Salsa Festival si National Bachata Festival de unde ne-am intors negresit cu un bagaj nou de cunostinte si, cel mai important, cu rezervorul plin cu chef de a invata mai mult! 

 

Cel mai succint mod de a exprima scopul scolii este folosindu-ma de deviza noastra: “The first step is to take one!”. Scopul nostru este sa ajutam cat mai multi oameni sa descopere placerea dansului, bucuria de a-si depasi limitele pe ring si farmecul unei comunitati unite. Secretul nu sta in cunostintele tale de dans sau in gradul tau de flexibilitate. Secretul este sa incepi! 

 

Pentru mai multe detalii, consulta pagina cu Programul scolii noastre!